Skip to content

Legepladser

NATURLEG tilbyder skræddersyede løsninger. Fra den indledende klargøring af områder, hvor legepladsen skal bygges, til den sidste detalje sørger vi for at håndtere alle aspekter af jeres projekt.

Møbler

NATURLEG forstår, at møbler ikke blot er genstande, men katalysatorer for læring og vækst. Vores kollektion af møbler er skabt med et ønske om at forvandle rum til inspirerende læringslandskaber.

Udelegetøj

NATURLEG forstår, at det kun er fantasien, der sætter grænser, når børnenes leg foregår udenfor. Her finder I sjovt legetøj – køb alt fra en gravko og sandlegetøj til sandkassen, en hoppeko til at hoppe rundt på, en trillebør til den lille gartner og meget mere, der fører udelegen til nye højder.

Bord & Bænk

Vores bordebænkesæt er ikke kun et praktisk valg til dine måltider eller udendørsaktiviteter; det er også et æstetisk mesterværk. Hvert sæt er nøje udformet af erfarne håndværkere, der har en passion for at skabe møbler, der både imponerer og varer ved.

Solsejl & hængekøjer

Vi tilbyder solsejl i flere forskellige standardmål, der imødekommer forskellige behov og smag.Installer dit solsejl selv eller lad os håndtere opsætningen for dig. 

Kontakt os i dag

RING NU PÅ 4818 8240

OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD eller send os en e-mail

Back To Top