Skip to content

I tegnestuen hos NATURLEG har vi specialiseret os i legepladser, såvel som inde- og uderum samt interiør.

Vi arbejder både med private og erhvervskunder, og vores proces udvikles i tæt samarbejde med kunden.

Vi kan udvikle tegninger og visualiseringer til forskellige projekter, herunder møbler, inde- og uderumsdesign samt sport og bevægelse.

Vores erfaring og kendskab sikrer, at vi kan skræddersy løsninger, der passer til netop dit behov. Vi tilbyder også rådgivning og eget design, så du får en succesfuld oplevelse i hele processen.

Kontakt os i dag for en skræddersyet løsning! 🌿

Hvorfor vælge NATURLEG til dit næste projekt??

Vi tilbyder skræddersyede løsninger til netop det behov du har, herunder detaljerede plantegninger, og avancerede 3D-renderinger, der giver dig en klar, visuel forståelse af dit projekt.

cd7890_80453438c82f401386f128dc67482686~mv2

RÅDGIVNING

I tegnestuen tilbyder vi både tegnearbejde, visualiseringer og rådgivning. Det gælder til store såvel som små virksomheder, og naturligvis også dig som ønsker at lave et privat projekt.

I tæt samarbejde med vores tegnestue finder vi frem til de bedste løsninger, der passer til netop dit byggeri og projekt.

Screenshot 2024-01-19 165304

EGET DESIGN

Når NATURLEG varetager tegningerne på dit projekt, laver vi på baggrund af dine ønsker, skitseforslag til projektet. Eftersom vi har vores egen tegnestue, får du muligheden for at komme med indvendinger og forslag til ændringer, så dit projekt bliver lige som du gerne vil have det.

cd7890_8c6b974f1ca9408f986f9cc31904e7fa~mv2

SUPPORT

Vores tegnestue er klar til at hjælpe dig gennem hele processen. I tæt samspil med tegnestuen får du indblik og forståelse for dit projekt gennem tegninger og konkret rådgivning. For os er kvalitet, præcision, samarbejde og tryghed vigtige faktorer for, at du får en succesfuld oplevelse i hele processen

Få din skræddersyet løsning i dag!

Kontakt os i dag

RING NU PÅ 4818 8240

OG FÅ ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE TILBUD eller send os en e-mail

Back To Top