Skip to content

Lad os sidde behageligt 💚
Thomas Larsen - 08 Nov. 2023 - 2 min læsning

Vores samarbejdspartner har dybtgående erfaring med at designe og fremstille stole gennem 50 år, og det, der gør dem unikke, er deres dedikation til bæredygtighed og håndværksmæssig ekspertise. Alle deres produkter er omhyggeligt fremstillet på deres egen miljøbevidste fabrik i Danmark, hvor de forener traditionelle håndværksteknikker med avanceret maskin- og robotteknologi. Dette giver mulighed for at skabe siddeløsninger, der ikke kun opfylder de professionelle behov, men også støtter en grønnere og mere ansvarlig fremtid for vores arbejdsmiljøer.

Uanset alderen kræver forskellige siddesituationer forskellige siddemuligheder for at opnå optimal effektivitet og minimere belastningen på kroppen.

Back To Top