Skip to content

NATURLEG og TTS i Fælles Mission
Ulrik Bøgedal - 26. sep. 2023 - 2 min læsning

Danmark er kendt for sin betydningsfulde viden inden for pædagogik og didaktik, og NATURLEG er stolt af at være en del af dette dynamiske miljø.

Vi vil gerne have at vores elever og børn, får de bedste muligheder for læring og udvikling. Inklusion er en central komponent i denne mission. Ved at møde udfordringerne med åbenhed, samarbejde og kreativitet kan vi sammen skabe et læringsmiljø, hvor alle har mulighed for at trives og lykkes.

💚 For at styrke inklusionstanken har NATURLEG etableret et samarbejde særligt med TTS. Vores fælles mål er at skabe rum for læring og udvikling for alle, uanset baggrund eller evner. Sammen vil vi arbejde på at levere de nødvendige redskaber til at styrke vores fælles mission om inklusion og læring for alle.

Hvem er TTS?

TTS er en britisk baseret virksomhed, der specialiserer sig i at levere uddannelsesmaterialer og hjælpemidler til skoler, børnehaver og undervisningsmiljøer over hele verden. De tilbyder et bredt udvalg af pædagogiske produkter, der spænder fra undervisningsmaterialer til børn i alle aldre, til klasserumsudstyr og hjælpemidler til lærere og pædagoger. TTS fokuserer på at udvikle og producere innovative og engagerende uddannelsesmæssige løsninger for at støtte læringsprocessen i skoler og undervisningsinstitutioner.

Back To Top