Skip to content

Lidt tanker af Thomas Larsen og Ulrik Bøgedal
Ulrik Bøgedal -14. sep. 2023 - 2 min læsning

I en verden, hvor vores børn i stigende grad er koblet til digitale enheder, er det mere vigtigt end nogensinde før at skabe udfordrende og inspirerende legepladser i naturen. Hos NATURLEG er vores mission klar: at bringe børn tættere på naturen, samtidig med at vi beskytter den.

Vi bygger legepladser i robinietræ, og det er ikke kun et valg af materiale, men også en hyldest til biodiversitet og miljøvenlighed. Robinietræet, også kendt som “falsk akacie,” er en fantastisk ressource, der er kendt for sin holdbarhed og naturlige skønhed. Ved at bruge dette træ i vores legepladser, sikrer vi, at de er bygget til at vare og minimere behovet for udskiftning og ressourceforbrug. Det er muligt at for længe levetiden på robinie yderligere, ved at montere stolpesko. Derved kommer robinien ikke i kontakte med jorden.

Men vores bæredygtige tilgang stopper ikke der. Vi sætter også en ære i at skabe legepladser, der udfordrer børns fantasi og færdigheder. Vores balance- og motorikbaner er skræddersyet til at styrke børns sociale kompetencer og motoriske færdigheder. Disse baner er designet til at være sjove og udfordrende, samtidig med at de opmuntrer til samarbejde og leg.

En anden vigtig del af vores bæredygtige tilgang er vores valg om at mindske brugen af faldunderlag, der belaster naturens ressourcer. I stedet skaber vi legepladser, der er indbygget i naturen, og som udnytter de naturlige elementer som sand, sten og træer som en del af legeoplevelsen. Dette ikke kun reducerer vores økologiske fodspor, men giver også børnene mulighed for at forbinde med og forstå den naturlige verden omkring dem.

Vi tror på, at bæredygtige legepladser og møbler ikke kun er en gave til vores børn, men også til vores planet. Ved at vælge materialer, der er skånsomme for miljøet, og ved at skabe legeoplevelser, der fremmer både sjov og læring, håber vi at inspirere andre til at tage del i vores mission om at forme en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer

Lad os sammen fortsætte med at investere i vores børns sundhed og velbefindende, samtidig med at vi beskytter den natur, vi elsker. 🌍

Besøg vores univers – NATURLEG 💚

#BæredygtigeLegepladser# Miljøvenlighed# Biodiversitet #LegOgLæring #Robinietræ #Sustainability #NaturenSomLegeplads #NATURLEG

Back To Top